Link-uri utile

Termeni si conditii

Design By:

© Copyright 2022 SC IQ TECH ASSET  SRL. All right reserved. 

Canon este o companie japoneza fondata in 1937 care este dedicata misiunii de a ajuta oamenii sa depaseasca limitele a ceea ce este posibil prin imagistica.

Schneider ofera solutii digitale privind energia si automatizarea eficienta a acesteia. Combina tehnologii energetice de top, automatizare in timp real, solutii software si servicii integrate pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si industrii.

Produsele Toshiba sunt dezvoltate pe ultimele tehnologii si inovatii in materie de printing .

Produsele și serviciile Eaton ajuta clientii sa gestioneze eficient energia electrica intr-un mod sigur și durabil. Ofera persoanelor, companiilor instrumente pentru a folosi energia electrica mai eficient. 

Pasiunea celor de Asus este tehnologia si inovatia. Sunt intotdeaunea in cautarea ideilor incredibile si a experientelor unice.

KYOCERA ofera un set complet de echipamente de tiparire, de la imprimante A4 alb/negru, pana la multifunctionale A3 color, cu o varietate de solutii de business care faciliteza procese complexe de digitalizare..

Misiunea celor de la HP este sa creeze tehnologii care isi doresc sa imbunatateasca viata fiecarei perosane, companii, oraganizatii.

De la inteligenta artificiala pentru identificarea tesutului bolnav, pana la sisteme de calcul performante, Lenovo incearca sa ajute la constructia unei lumi mai bune.